Alaior torna a Fitur per quarta vegada amb un programa replet d’activitats i reunions

Alaior desembarca per quart any a FITUR amb estand propi a partir del pròxim dimecres 24 de gener, amb un complet programa de reunions i activitats dirigides als professionals turístics i visitants.

D’aquesta manera, Jose Luis Benejam, batle d’Alaior, altres responsables del consistori i les 17 empreses co-expositores, que, recordem, són les que financen íntegrament tot el que té a veure amb la participació d’Alaior a FITUR, es reuniran amb nombrosos operadors turístics i agències de viatge a les quals presentaran els atractius turístics amb els quals compta el municipi, com les propostes culturals, jaciments arqueològics, platges, patrimoni artístic, propostes d’oci de primer nivell, activitats de turisme actiu i les diverses opcions en agroturismes, hoteleria, hostaleria, comerç¸ i indústria.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, remarca que «si per alguna cosa destaca Alaior és per la seva aposta per un model turístic sostenible on les persones i les activitats en el seu entorn són la prioritat sempre per preservar la naturalesa i cuidar el medi ambient. Alaior és a Fitur perquè anem a defensar els interessos generals dels alaiorencs i construint, d’aquesta forma, el millor futur per a tots i totes».

Aquestes reunions donaran la possibilitat a les empreses co-expositores d’entrar amb contacte amb agents especialitzats d’arreu del món, amb l’objectiu de continuar obrint el municipi a altres mercats menys explorats i d’enfortir els ja coneguts.

El dijous 25 de gener, a les 12.30h, a l’estand d’Alaior (7C20), es durà terme el Dia d’Alaior, una presentació del municipi amb degustacions de productes locals, a la qual també assistiran nombroses personalitats de món de la cultura, mitjans de comunicació i autoritats tant insulars com autonòmiques. A aquesta edició s’estrenarà el nou vídeo de promoció turística municipal i com a novetat, comptarem amb una desfilada de moda on es presentarà la darrera col·lecció de la dissenyadora Carla Corbett, guanyadora de la darrera edició regional del ‘’Certamen Nacional de Jóvenes Diseñadores de Moda de España’’, esdeveniment que any rere any ha convertit a Alaior en l’epicentre balear de la moda.

Pel mateix dijous al vespre, s’ha concertat una xerrada sobre la tecnologia aplicada a la promoció turística, a càrrec de especialistes en la matèria. Explicaran de manera dinàmica i amena els avantatges de les eines que ens deixa la tecnologia per l’atracció de turistes i a més comptarà amb una prova d’ulleres de realitat virtual.

Finalment, cal destacar que divendres 26 de gener, l’Ajuntament ha preparat una sessió de show cooking amb Pau Sintes Juanico, natural d’Alaior i elegit millor xef jove d’Europa 2023, i que cuinarà amb diferents productes alaiorencs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.