Setmanari El Iris del 22 de gener de 1949

El Setmanari El Iris del 22 de gener de 1949, parlava a la portada de la festivitat de Sant Antoni Abat i dels actes celebrats a Ciutadella per a commemorar el 662 aniversari de la conquesta de Menorca per Alfons III. A la processó hi van participar a cavall el regidor Antoni Sintes, el secretari municipal Joaquin Alique i l’oficial primer Francesc Pons. Els Tres Tocs els va donar el regidor Llorenç Arguimbau. La Instantània parlava del temporal de vent huracanat que havia patit Ciutadella la setmana anterior. També es parlava a la portada de l’homenatge dels salesians als seu cooperadors i antics alumnes. Al mostrador de la Llibreria Al·lès es podia veure el pergamí artístic que l’Ajuntament de Ciutadella havia entregat al Bisbe de Menorca, Bartomeu Pascual, en motiu de les seves noves d’or sacerdotals i el seu nomenament com a Fill Adoptiu Il·lustre de Ciutadella. El pergamí havia estat elaborat per Francesc Hernàndez Mora. Tancava la portada la reproducció d’un article de Ramon Aliberch publicat a la revista “El Economista” de Madrid, que parlava de Ciutadella i de Menorca.

Ciutadella celebrava la festivitat de Sant Sebastià, patró menor de la ciutat.

El jove farmacèutic Joan Martí Camps, es diplomava en Sanitat amb nota de matrícula d’honor. Era fill de l’apotecari Gabriel Martí Bella.

El 20 de gener a les 8,30 hores el jove ciutadellenc Miquel Aguiló Florit, de 26 anys, que es dirigia al moll per la Rampa de l’Abundància de Maó, que es trobava en obres i que havia d’embarcar per anar cap a Palma, va caure al buit des de varis metres patint diferents contusions a més de romprer-se un genoll i un braç. Va ingressar en estat reservat.

El Minerva guanyava per 4-2 a l’Alcázar i el diumenge 23 s’havia d’enfrontar en derbi loval al Ciudadela al camp de Sant Nicolau a les 16,00 h.

El “Conjuto Amanecer” havia d’actuar el diumenge 23 de gener al Bar Aurora a les sis del capvespre, inaugurant la temporada dels concerts vermut.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.