Adolfo Vilafranca participa al Foro de Liderazgo Turístico de Exceltur El president ha destacat que és molt important per a Menorca estar present a trobades com aquesta

El president del Consell Insular de Menorca i de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, Adolfo Vilafranca, ha assistit aquest dimarts 24 de gener al 12è Foro de Liderazgo Turístico de Exceltur, que s’ha celebrat al recinte firal d’IFEMA, a Madrid.

En aquesta ocasió, el Foro ha comptat amb un programa de taules de diàleg al voltant de la premissa “Propósito y compromiso: hacia el turismo que todos queremos”. D’aquesta manera, Vilafranca ha assistit a taules de diàleg com “Inversiones sostenibles en el sector turístico”, a càrrec d’Alejandro Hernández-Puértolas, CEO de Hip, i de Víctor Martí, CEO d’Atom Hoteles. Vilafranca també ha assistit a “Acercar miradas: resetear el turismo y su valor para la sociedad”, que ha comptat amb ponents com Jaime Martínez, batle de Palma; María José García Pelayo, presidenta de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP); Eneko Goia, batle de San Sebastián; Ramón Aragonés, conseller delegat d’NH Hotel Group; Encarna Piñero, consellera delegada del Grupo Piñero; i Óscar Perelli, director d’estudis i investigació d’Exceltur.

“És important que Menorca estigui present a trobades com la d’Exceltur, on professionals del sector i administracions podem dialogar sobre el futur del turisme als nostres respectius territoris”, ha explicat el president del Consell Insular de Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.