Alaior inaugura amb èxit el seu estand de Fitur per quart any

Avui matí, la Feria Internacional de Turismo, Fitur, ha donat inici i l’estand d’Alaior ha sigut per quart any lloc de trobada de diversos professionals del sector turístic, periodistes nacionals i autoritats.

La fira començava amb la arribada dels Reis d’Espanya. Les seves majestats han elogiat l’estand d’Alaior, pel qual han passat dirigint-se a l’estand de les Illes Baleares on han saludat al batle d’Alaior, José Luis Benejam, juntament amb les principals autoritats autonòmiques. A més, l’estand d’Alaior ha estat  visitat per autoritats com el president del Consell Insular de Menorca, batles i batlesses de Balears i d’altres ciutats espanyoles, o diputats i senadors.

El batle d’Alaior, José Luis Benejam, ha assenyalat la importància que té la indústria turística al municipi, i que l’objectiu d’estar amb estand propi a FITUR és cercar feina per els alaiorencs, fomentant el turisme sostenible, afavorint l’arribada de visitants interessats amb la cultura i la preservació de la natura. Benejam ha mostrat la seva satisfacció al poder-se retrobar amb els Reis i conversar sobre Alaior, una vegada més.

Ha estat una jornada plena de reunions on diverses empreses com turoperadors i agències de viatges de tot tipus i molt diverses procedències nacionals i internacionals s’han interessat pels principals atractius del municipi com LÔAC, el Convent de Sant Diego, les platges de Son Bou i Cala en Porter, fins a aspectes més específics com les rutes de senderisme i camí de cavalls o les activitats esportives del municipi. Totes aquestes companyies han establert contacte amb les empreses coexpositores d’Alaior, intercanviant-se informació i interessos amb la finalitat de contribuir a dinamitzar la indústria turística alaiorenca.

A més, diversos mitjans de comunicació han dut a terme entrevistes al batle a l’estand, informant sobre l’oferta turística d’Alaior i de la importància de la presència del municipi a la fira.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.