Celebració multitudinària del Día de Alaior a Fitur, presentant un nou vídeo promocional i una desfilada de moda

Alaior ha estat avui, una vegada més, protagonista a Fitur amb la celebració del multitudinari acte promocional, el Día de Alaior, que ha reunit a desenes de persones, autoritats insulars, autonòmiques i nacionals, així com personalitats de la cultura, mitjans de comunicació, agents de viatge i operadors turístics.

Durant la seva intervenció, el batle d’Alaior, José Luis Benejam, s’ha dirigit als assistents donant motius més que suficients per visitar el municipi, presentant tot el múscul turístic d’Alaior i les seves urbanitzacions, “Per què Alaior? Perquè som capaços de transformar totes les nostres capacitats, oferta turística, gastronòmica, la nostra història, patrimoni natural, arquitectònic o arqueològic en una sola cosa: la millor experiència vacacional que algú pugui somiar”.

“Si per alguna cosa destaca Alaior és per la forta aposta per un model turístic sostenible en el qual les persones i la seva activitat en l’entorn són la prioritat per a preservar la naturalesa i cuidar el medi ambient” ha dit el batle.

Els assistents també han pogut degustar producte típic alaiorenc com les ‘pastes’ de Ca na Maru, sobrassada, ‘carn i xua’, Formatge Coinga, i vi de les bodegues Torralbenc.

En el Dia de Alaior s’ha exhibit el nou vídeo promocional del municipi que ha causat molt bones sensacions en els espectadors i un fort aplaudiment. Per altra banda i com a gran final, Carla Corbett,  guanyadora autonòmica  del Certamen Nacional de Jóvenes Diseñadores de Moda de España, esdevinement que any rere any es celebra a Alaior, ha presentat la seva col·lecció guardonada amb una espectacular desfilada de moda. L’acte ha acabat amb les ‘models’ repartint globus rotulats amb l’eslogan ‘Alaior és moda’.

Entre els convidats, agents de viatge, touroperadors, altres professionals del turisme, periodistes de mitjans nacionals,  personalitats del món de la moda, del espectacle i de la televisió, així com diverses autoritats.

La jornada d’avui, acabarà amb una xerrada sobre experiències immersives i tecnologia aplicada a la promoció turística.

Durant el dia d’ahir i avui, moltes han estat les reunions que els representants de l’Ajuntament i les empreses que l’acompanyen han mantingut amb diferents operadors i agències turístiques. A més, demà es durà a terme una sessió de show cooking amb el xef Pau Sintes Juanico, natural d’Alaior, i elegit millor xef d’Europa 2023.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.