L’Ajuntament organitzarà actuacions musicals pels carrers de Ciutadella L’objectiu és impulsar culturalment el centre de Ciutadella en temporada baixa i mostrar el seu suport als artistes locals, alhora que mantingui una bona convivència veïnal

Des del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Ciutadella, s’ha posat de manifest la intenció de continuar donant suport al talent local mitjançant l’organització d’una sèrie de concerts durant les setmanes posteriors a la celebració dels carnavals.

En paraules del regidor de cultura, Miquel Fullana, durant el ple municipal de gener, “el conveni s’ha revisat conjuntament amb diversos tècnics -de cultura i governació de l’Ajuntament-” i també amb la Policia Local per tal de millorar-lo. La batlessa, Juana Mari Pons, va explicar també durant el Ple que “el conveni s’havia fet per dinamitzar els carrers i places de Ciutadella, no els bars”. Per aquest motiu, i després de nombroses queixes veïnals per sorolls i denuncies per afectació a la convivència, es va decidir posar fi al conveni.

De fet, el conveni es va crear justament per fomentar els músics locals i també per tal de dinamitzar diverses zones de Ciutadella, especialment en temporada baixa. Tanmateix, en aquella època sols es van arribar a organitzar tres concerts dels vint-i-un que es podien celebrar. En aquest sentit, es va veure, també, que normalment els concerts es feien a zones molt concretes, fet que sols beneficiaven a un nombre molt limitat de negocis.

La nova proposta de l’equip de govern es basa en la idea inicial d’aquest conveni, amb la dinamització, durant la temporada baixa, amb concerts organitzats en diferents zones i durant les setmanes posteriors a carnaval. La principal diferència és la desvinculació amb cap empresa o associació.

En aquest sentit, el fet d’assumir completament aquesta organització per part de l’Ajuntament, comportarà un major volum de feina pel Servei de Cultura, però, al mateix temps, permetrà oferir un major espaiament temporal i zonal amb les dades i ubicacions dels concerts, que comportarà una millor convivència veïnal i una dinamització real per a tota Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.