Alaior tanca la seva participació a Fitur 2024 amb  èxit rotund

Aquesta ha estat la quarta edició en la qual l’Ajuntament ha participat amb estand propi a la segona fira de turisme més important del món, gràcies al finançament per part de 17 empreses del municipi que han assumit els costos relacionats amb la presència d’Alaior en aquesta fira.

Els directors i gerents representants d’aquestes empreses que han estat presents durant tota la setmana a la fira coincideixen en ressaltar que la presència del municipi amb estand propi ha estat tot un èxit, que s’ha aconseguit consolidar i que de cada any és més positiva, gràcies, a banda de les reunions que es mantenen amb operadors turístics i agències especialitzades, a les activitats que l’Ajuntament organitza a l’estand, com show-cookings, xerrades o el Dia d’Alaior. Hi ha una gran satisfacció entre les empreses pels bons resultats obtinguts a Fitur.

José Luis Benejam, alcalde d’Alaior, ha volgut agrair el suport de totes les empreses que han participat i finançat la iniciativa, remarcant que és molt positiva per a tot el municipi. «Que Alaior, i en general Menorca, viu del turisme, és una realitat. Moltes empreses i persones depenen de que venguin turistes, i des de l’Ajuntament feim feina perquè això continuï sent així. Hem treballat intensament aquesta setmana per continuar donant a conèixer Alaior i les seves urbanitzacions amb l’objectiu de desestacionalitzar la indústria turística, fent possible primer, que la temporada comenci abans i acabi després del que és habitual».

L’Ajuntament d’Alaior ha desenvolupat un notori esforç impulsant línies de promoció i activitats adients focalitzades a estimular l’arribada de turistes al municipi interessats en la cultura i la naturalesa, d’alt poder adquisitiu, que venguin a complementar als atrets pel producte tradicional de sol i platja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.