“Arriba a Menorca un programa educatiu adreçat a adolescents per promoure opcions menstruals de residu zero”


Aquestes setmanes es durà a terme per primera vegada a la nostra illa el programa pedagògic “Menstruació sostenible a Menorca”, un projecte impulsat per la Fundació Rezero amb el suport de Menorca Preservation, que té com a objectiu donar a conèixer a estudiants de secundària els productes menstruals reutilitzables.

El programa cerca conscienciar sobre l’impacte provocat pels productes menstruals d’un sol ús i els residus que generen, i alhora oferir alternatives més sostenibles i saludables tant per a les persones com per al medi ambient. Així, en aquesta primera edició del programa a Menorca, la Fundació Rezero, amb el suport de Menorca Preservation estima poder conscienciar més de 600 alumnes de l’illa impartint aquests tallers als instituts Salesians Calós, M. Angels Cardona i Josep Maria Quadrat.

Aquest programa pedagògic forma part del programa Nou Període. Més informació, recursos i activitats sobre la menstruació sostenible a: https://www.rezero.cat/campanyes/nouperiode/

Sobre Rezero
Rezero és una entitat privada, independent i sense ànim de lucre, que promou accions i polítiques que permeten avançar cap a un nou model de producció i consum basat en el consum responsable i el residu o emissió zero. L’entitat compta amb una àmplia experiència de més de 18 anys en l’àmbit de la sensibilització i educació ambiental, entorn l’eficiència en l’ús de recursos naturals, la prevenció de residus i les alternatives i solucions que la nostra societat té a l’abast per minimitzar el impacte del nostre consum.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.