El PSOE Alaior demana a l’Ajuntament la relació de factures del 2023 que passen a ser pagades amb el pressupost de 2024

El PSOE Alaior ha demanat a l’Ajuntament la relació de factures de l’any 2023 que passen a ser pagades amb el pressupost de l’exercici del 2024. El portaveu del grup, Toni Mir, ha recordat que “arran del ple de desembre sobre l’aprovació del pressupost del 2024, l’informe de l’interventor del consistori va informar que existien factures del 2023 que haurien de ser pagades quan s’aprovessin els comptes municipals per a l’any següent. Per tant, hi havia proveïdors que no havien ni han cobrat”.

En aquest sentit, “hem constatat que l’equip de govern del Partit Popular, una vegada més, incompleix les seves obligacions de pagament, com és el cas de laparcament de Sa Teulera i des Molí des Cós (2 anys sense pagar). Així com tampoc ha fet el pagament dels premis del carnaval del 2023, ni ha pagat els 1.000€ promesos als comerciants afectats per les obres del Carrer des Ramal, i despeses per a la realització de diverses festes, entre d’altres”.

“Tal com hem anat denunciant al llarg d’aquests mesos”, ha afegit, “aquesta manera dactuar econòmicament és molt perillosa per les arques municipals i també pels alaiorencs i alaiorenques que han d’esperar a cobrar un any per laltre“. De fet, “no podem permetre que el fet de gastar sense cap tipus de control, esgotant les partides pressupostàries (com la de Festa i Cultura, segons linterventor, la qual es va esgotar el juny passat) i deixar que el temps corri, pot crear una bolla de neu molt perillosa a curt termini”.

Amb tot, “des del PSOE Alaior volem saber la quantitat de factures del 2023, i el seu import corresponent, que han passat a ser pagades amb el pressupost de l’any 2024. Daquesta manera, podrem conèixer la situació real de leconomia municipal dAlaior, la qual ens preocupa“, ha conclòs el socialista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.