La Conselleria d’Educació i Universitats sol·licita que s’inclogui en el catàleg nacional d’FP la titulació de Mestre marger

La directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa, Maria Isabel Salas, ha sol·licitat avui al Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports que el catàleg nacional de l’oferta de Formació Professional inclogui la titulació de Mestre marger.

Actualment, el Gremi de margers disposa d’una qualificació professional però amb aquesta petició es pretén aconseguir un grau C per poder obtenir també el certificat professional. Aquesta és una reclamació que el mateix gremi feu arribar a la directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa després de reunir-s’hi el passat dijous.

La petició ha anat acompanyada d’una carta firmada pel conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, en què posa en relleu la importància d’implantar el nou títol de Mestre marger per garantir que aquest ofici no es perdi i també propiciar el traspàs generacional.

La directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa, Maria Isabel Salas, ha valorat de forma positiva la trobada mantinguda avui amb representants del Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports i ha manifestat que no deixaran de reivindicar la implementació dels estudis de Mestre marger en el catàleg nacional d’FP, una reivindicació del mateix gremi d’ençà l’any 2017.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.