Màxim interès dels arquitectes per l’Escola de Música: 24 projectes

Bep Al·lès / Ciutadella – Vint-i-quatre projectes competiran per a la futura Escola de Música i Arts Escèniques de Ciutadella, després que s’hagi exhaurit el termini per lliurar-los, el passat 15 de gener. L’elevat nombre de requeriments d’informació i d’aclariments dels estudis d’arquitectura interessats a redactar el projecte van obligar a aprovar-ne una pròrroga.

El servei consistirà en l’elaboració dels treballs d’enginyeria i arquitectura, la redacció del projecte bàsic i executiu i les instal·lacions i documentació tècnica per a construir l’edifici de l’escola municipal. L’encàrrec inclou també el servei de direcció de les obres i instal·lacions i la coordinació de la seguretat i la salut.

El pressupost base de licitació és de 298.137,97€. El valor del contracte s’ha estimat en 306.137,97€ sense IVA i 360.746,94 (amb impostos)

El guanyador del concurs s’emportarà un premi de 10.000 euros; el segon, de 5.000€ i el tercer, de 3.000.

El termini d’execució del projecte s’ha fixat en 7 mesos. L’edifici de la nova Escola de Música s’aixecarà al solar municipal que ocupava l’antic cinema OAR situat entre l’Avinguda del Capità Negrete i el carrer Josep Rossinyol.

La construcció de la nova seu de l’Escola de Música ha estat reclamada des de fa molt temps per la situació d’itinerància i inestabilitat de l’actual.  L’escola consta actualment de 32 professors i 550 alumnes i les classes estan repartides en sis espais de la ciutat, que no reuneixen les condicions acústiques suficients. En alguns, com el del carrer de Píus VI, que han de compartir amb altres entitats, han tingut telefonades dels vesins.

No és el primer concurs de projectes que es fa amb la idea de tirar endavant la nova Escola de Música. L’actual, ha obligat a modificar el Pla Especial i a fer un estudi de detall i hi ha esperances que pugui ser el definitiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.