Alaior a RED Magazine, The Times o National Geographic, entre altres Els mitjans internacionals es fixen en Alaior gràcies a la promoció turística realitzada als darrers anys

Alaior durant els darrers anys s’ha convertit en tot un punt d’interès turístic que no es pot perdre tot aquell que visita Menorca. El municipi compta amb un gran poder d’atracció gràcies a la seva àmplia oferta tant a la costa com a les zones d’interior i a la ciutat.

Els mitjans de comunicació de fora de les Illes Balears s’estan fent ressò d’aquest fenomen i ja Alaior compta amb una destacada presència dins l’àmbit internacional. Recentment, la revista britànica RED ha elaborat un article en el qual es classificaven els vint millors hotels de Menorca. Dels deu primers allotjaments del rànking, cinc són els agroturismes Torre Vella, Menorca Experimental, Llucasaldent Gran, Santa Ponsa i Torralbenc, tots ubicats a Alaior.

També s’ha informat sobre Alaior a National Geographic. A aquesta revista, el municipi  ha comptat amb valoracions positives de la seva oferta turística, catalogant-lo com una destinació de referència.

Per altra banda, el diari anglès ‘’The Times’’ ha assenyalat a LÔAC com a atractiu turístic en el marc dels espais museístics d’art que s’han anat posant de moda a Menorca durant els darrers tres anys. El mateix mitjà recomana l’agroturisme Amagatay Menorca com una molt bona experiència d’allotjament a Alaior.

A més, el programa de ràdio d’emissió nacional ‘’El Partidazo de COPE’’ es va referir a la presència d’Alaior a Fitur, fent també menció al 57, producte estrella de la Menorquina a l’illa.

Diferents televisions i ràdios d’àmbit estatal també han donat informació sobre Alaior i els seus atractius turístics així com la seva presència a Fitur al llarg d’aquests darrers dies en els que el batle, José Luis Benejam, ha estat entrevistat.

El batle d’Alaior, José Luis Benejam, declara que «millorar la promoció turística d’Alaior ha estat una tasca que s’ha anat desenvolupant durant els darrers anys i des d’aquest consistori seguim apostant per un model de turisme sostenible a través del que continuar captant turistes d’alt poder adquisitiu interessats per la cultura local i la preservació del medi natural».

El batle Benejam continua dient que, «la presència a Fitur ha estat una de les claus que fan d’Alaior un dels municipis balears més atractius per viatjants del món sencer. LÔAC, el Convent de Sant Diego i activitats com la Nit en Candela han sigut uns dels atractius que han suposat l’arribada de nous visitants. El fenomen de l’agroturisme ha resultat prolífic i exitós a Alaior. Es tracta d’allotjaments perfectes per tot el qui cerqui la tranquil·litat i l’harmonia del camp. És Alaior el municipi que concentra una major quantitat d’establiments d’aquestes característiques».

«Així i tot, continuam potenciant el turisme tradicional de sol i platja, ja que comptam al nostre terme municipal amb les platges de Son Bou i Cala en Porter, de les més destacades de tota Menorca, amb una excel·lent oferta hotelera, hostalera i complementària».

L’alcalde finalitza les seves declaracions manifestant que «La col·laboració publicoprivada ha donat origen als bons resultats que Alaior obté en matèria turística. La presència d’Alaior als mitjans de comunicació nacionals i internacionals es deuen a que el sector turístic i l’Ajuntament treballen conjuntament en la mateixa direcció pel desenvolupament econòmic i social del municipi».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.