Cavalls i productes típics per donar la benvinguda als turistes de l’IMSERSO

Foto: Bep Al·lès©

Els primers turistes del programa de l’IMSERSO ja han arribat a Menorca i han estat rebuts amb un espectacle de cavalls i amb una degustació de productes de Menorca. Aquest dijous, 1 de febrer, s’ha viscut l’inici de la temporada de turisme de persones majors i per això l’hotel Sagitario Playa ha acollit un esdeveniment especial en el qual han participat, a més, el president del Consell Insular, Adolfo Vilafranca, la directora insular de Promoció Turística, Bego Mercadal, l’alcaldessa de Ciutadella, Juana Mari Pons, i el president de ASHOME, Sebastià Triay Fayas. 

A primera hora de la tarda, la habitual tranquil·litat de la zona es va trencar amb l’aparició d’un grup de cavallers a lloms dels seus cavalls per realitzar una demostració als turistes que ja estaven instal·lats a l’hotel. Els recent arribats van poder gaudir del característic ball dels cavalls abans de degustar una mostra de productes menorquins.

Tant Vilafranca com Mercadal van agrair la seva aposta per Menorca, els van desitjar una estada feliç i els van animar a descobrir tot el que pot oferir l’illa. A més, en l’acte també va estar Carlos Garrido, director de relacions institucionals de AVORIS, turoperador que té la concessió dels viatges de l’IMSERSO.

 A la inauguració ahir de l’Hotel Sagitario Playa se sumaran, a partir del 12 de febrer, les del Almirante Farragut, Sur Menorca, Hamilton, Ilunion i Cala’n Bosch, essent sis els establiments oberts com a oferta hotelera per al programa de l’Imserso fins al mes de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.