El departament d’Ordenació Territorial i Turística habilita la consulta de les cèdules d’habitabilitat vigents a tots els ciutadans S'ha afegit una nova capa a l'IDE que permet la recerca d'informació sense haver de fer un tràmit a l'administració públic

La Infraestructura de Dades Espacials de Menorca (IDE) continua confeccionant i facilitant serveis per tal que tots els ciutadans tinguin un accés més fàcil a les seves peticions. Treballant amb diversos Departaments del Consell i serveis municipals amb l’objectiu de geolocalitzar els expedients i les dades que contenen, l’IDE ha obtingut resultats molt interessants que han permès agilitzar els procediments administratius, simplificar les tramitacions i disposant sempre de la millor informació possible per prendre decisions.

El departament d’Ordenació Territorial i Turística publica el Registre Insular d’Establiments d’Oferta complementària turística a través d’un conjunt de capes a l’IDE, i ara s’ha afegit una nova capa amb cèdules d’habitabilitat vigents, que permetrà a tots els ciutadans buscar la informació pertinent sense haver de fer cap tràmit a l’administració pública.

“Volem donar difusió de la gran feina que es fa des de l’IDE Menorca. A la pàgina web del Consell Insular hi haurà un enllaç que et redirigirà a les capes de cèdules, dades d’habitatges turístics, etc., per tal que tant els professionals del sector com qualsevol usuari pugui trobar informació d’interès”, argumenta Núria Torrent, consellera d’Ordenació Territorial, Turística, Habitatge i Agenda Urbana.

Aquesta implementació permetrà una major difusió de l’IDE i facilitarà els tràmits burocràtics, afegeix Torrent. A través dels següents enllaços es poden consultar les respectives peticions:

Enllaç a les dades d’habitatges turístics vacacionals: https://tinyurl.com/ylhvk7lc
Enllaç a les dades d’apartaments turístics, hotels i hotels d’interior: https://tinyurl.com/yr2q6ed9
Enllaç a les dades dels bars, restaurants i cafeteries: https://tinyurl.com/ymu8ph7k
Enllaç a les cèdules d’habitabilitat vigents: https://tinyurl.com/yukvojbq

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.