La Trail dels Fars arriba a la seva 12a edició amb un 30 per cent de participants de fora de l’illa La primera cursa de la lliga Illa dels Trails 2024 tindrà lloc aquest diumenge amb uns 700 inscrits entre les distàncies de 46KM, 21KM i 12KM.

La lliga Illa dels Trails 2024 aixeca el teló aquest diumenge amb la disputa de la que és, a més, la 12a edició de la Trail dels Fars. La cita obre la competició i també el calendari d’esdeveniments esportius que compten amb el patrocini de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, portant al 30 per cent dels seus 700 inscrits de fora de l’illa, mostrant una vegada més l’atractiu que suposa esportivament i turísticament. La cursa, que es correrà el diumenge, compta amb les distàncies de 46KM, 21KM i 12KM i s’ha presentat aquest dijous a l’Ajuntament de Ciutadella.

L’impressionant far de Cavalleria serà testimoni de la sortida, el diumenge a les 8.00, dels 46KM cap a la Piscina Municipal de Ciutadella. Després, a les 10.30 serà el torn dels 21KM des del pàrquing de La Vall, mentre que a les 12.00 es donarà la sortida als 12KM al Camí de Son Morell. Com cada any, l’organització, que corre a càrrec de Elitechip.net i de Biosport Menorca, prepararà un avituallament final abans de l’entrega de trofeus, prevista per a les 14 hores a la mateixa Piscina Municipal.

L’acte de presentació ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Ciutadella, Juana Mari Pons, la directora insular de Promoció Turística, Begoña Mercadal, el conseller d’Esports, Joan Pons, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Ciutadella, Nico Blanco, i els organitzadors, Guiem Bosch i Toni Capó.

La cursa començarà el dissabte, amb la recollida de dorsals que es farà al Poliesportiu Municipal de Ciutadella, de les 16.30 a les 20 hores.

La Trail dels Fars arriba a la seva dotzena edició en un gran estat de forma i atraient a més de 220 persones de fora de l’illa, mostrant que l’aposta per les proves de Trail fora de temporada suposa un reclam important i eficient. Un altre reclam suposa l’entrega, als corredors més ràpids, de lots amb producte menorquí cedit per Made in Menorca, i la Conselleria de Promoció Econòmica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.