Menorca es promocionada al Holiday World Show de Dublín, la fira més important d’Irlanda

El Holiday World Show de Dublín, la fira turística més destacada d’Irlanda, ha rebut per primera vegada una delegació de la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) per promoure l’illa en el mercat irlandès. Del 26 al 28 de gener, la capital irlandesa va acollir un dels esdeveniments més rellevants en termes d’assistència i participació, on Menorca va ser la única illa representant de les Balears i va comptar amb un estand al pavelló de Turespaña.

 

El mercat irlandès és una aposta clau per a la FFTM, i per això ha participat per primera vegada en aquesta fira, com a continuació d’altres accions realitzades a Irlanda, com la presència a l’Irish Travel Trade Show, que va incloure una jornada de treball amb agents de viatges de Cork i Dublín, un viatge per a la premsa especialitzada i un altre per a agents de viatges.

 

La fira va obrir preferentment als professionals el divendres 26 de gener, amb reunions programades i altres que van sorgir pel interès de les empreses assistents. Posteriorment, es va obrir al públic en general, amb més de 25.000 persones que van assistir.

 

La reunió més destacada va ser amb l’operador turístic Travel Solutions, amb seu a Belfast, que va programar un nou vol xàrter per aquest estiu entre Belfast i Maó, a més d’editar un catàleg amb una àmplia selecció d’allotjaments menorquins. Un altre operador turístic, Sunway, va utilitzar el seu estand a la fira per vendre paquets vacacionals a Menorca.

 

El que més va cridar l’atenció dels irlandesos va ser el Camí de Cavalls i la possibilitat de recórrer-lo per lliure, seguit d’informació sobre les platges, la variada oferta gastronòmica menorquina, els allotjaments i les connexions directes des de Dublín.

Menorca va dur a terme aquesta acció en col·laboració amb Turespaña, aprofitant que disposava d’un gran estand amb bona visibilitat que agrupava diversos destins espanyols, compartint espai amb destinacions com Galícia, Salou, Cambrils, la Comunitat Valenciana, Andalusia, Múrcia o quatre de les Illes Canàries, entre d’altres.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.