Biden: “La nostra resposta ha començat. Continuarà en els moments i llocs que escollim” El president assegura que no busca conflictes a l’Orient Mitjà però respondrà a tots els que pretenen “fer-los mal”

ACN/Barcelona – “La nostra resposta ha començat. Continuarà en els moments i llocs que escollim”, ha assegurat el president americà, Joe Biden, a la xarxa social X després que els Estats Units hagin atacat objectius vinculats a l’Iran en territori de Síria i l’Irak. En un comunicat, Biden ha assegurat que els Estats Units “no busca el conflicte a l’Orient Mitjà ni a cap altre lloc del món”, però alhora ha garantit que respondrà a tots aquells que pretenen “fer-los mal”. “Si fan mal a un estatunidenc respondrem”, ha assegurat.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.