El PP considera que la possible moció de censura Juana Mari Pons només obeeix a l’ambició personal de les dirigents del PSOE i PSM

Davant la notícia publicada avui pel diari insular, en què s’explica que el PSOE i el PSM estan ultimant una moció de censura per desbancar l’alcaldessa del PP Juana Mari Pons, el Partit Popular de Menorca vol fer les apreciacions següents.

El PP Menorca considera que aquesta maniobra de l’esquerra només ve motivada per l’ambició personal de les dirigents del PSOE i el PSM de Ciutadella per ostentar la vara de comandament, i que el seu objectiu principal és que Ciutadella no segueixi avançant amb Juana Mari Pons i el seu equip.

Pel PP ha quedat més que demostrat que l’únic objectiu de l’esquerra són les cadires i els sous, ja que aquest va ser el motiu del seu desacord inicial i pel qual no van aconseguir, al juny, arribar a un acord per governar lAjuntament.

Per això, entenen des del PP Menorca, que si han pactat una moció de censura, és perquè per fi han aconseguit posar-se d’acord en la repartició de regidories, personal eventual i els anys que cadascú ostentarà l’alcaldia. De fet, el PP pensa que és vergonyós que l’única qüestió que ha centrat el debat entre les dues formacions per formar una coalició de govern hagi estat l’assignació de les àrees municipals o els càrrecs de confiança, i no hagin parlat en cap moment de pactar propostes i projectes que el municipi necessita.

De la mateixa manera, el PP opina que l’esquerra no mira per Ciutadella, sinó que només miren pels seus propis interessos. Han vist tot allò que són capaços de fer l’equip de govern del Partit Popular liderat per Juana Mari Pons, com gestionen, que estan a peu de carrer i donen resposta a les necessitats dels veïns, i aquesta és l’única manera de parar-los. Aquesta possible moció de censura no té cap justificació política i només respon al seu interès per cobrar més.

El PP Menorca vol posar en valor, una vegada més, la gran feina feta per l’equip de govern del PP a Ciutadella, recuperant la bona gestió, la transparència i la qualitat dels serveis municipals, traient la ciutat de la paràlisi patida durant els darrers 8 anys, i desbloquejant temes importants que han estat aturats per l’esquerra.

Per exemple, el nou centre de salut, la cessió de terrenys públics per a la construcció d’habitatge social, les obres de millora des Camí de Baix i del carrer Ruiz i Pablo, l’arranjament de les goteres del poliesportiu municipal, la licitació del projecte del pàrquing de Dalt sa Quintana i el del cementiri, la reparació del pont de Cala Galdana, la licitació de Vila Juaneda o la fibra òptica del nucli antic.

Un assumpte en què s’ha treballat incansablement és el desbloqueig de la RLT, la relació de llocs de treball de l’Ajuntament, de la qual pràcticament no se n’havia fet res durant els darrers 7 anys. L’equip de govern del PP ha aconseguit pacificar els ànims del personal i dels sindicats, que s’han mostrat molt agraïts pel tarannà negociador de Juana Mari Pons i els regidors.

Així mateix, han aconseguit desbloquejar els 300.000 euros provinents del Consell Insular i el Govern balear per a l’ampliació del geriàtric i han millorat temes de gestió diària d’aquesta instal·lació, com ara la compra de carros d’infermeria necessaris des de fa anys o el canvi de matalassos de les habitacions dels usuaris.

A més, han renegociat amb el Consell Insular el conveni del 2013 de places turístiques, paralitzat des d’aquell any, per no perdre una subvenció per a la posada en marxa de la bomba de recirculació de l’aigua de Cala Blanca i el projecte de la zona verda de Santandría . També han aconseguit l’ampliació per justificar una subvenció d’1 milió d’euros del Govern balear per a l’escorxador, que s’acabava a finals del 2023. Aquesta subvenció venia del 2022, i quan va entrar el PP a l’Ajuntament de Ciutadella no s’havia començat ni el projecte.

Amb l’equip de govern del PP, Ciutadella ha passat de la paràlisi a la bona gestió, del bloqueig a la resolució de temes enquistats de fa anys, i d’un govern enemistat i amb importants picabaralles internes, a un equip sòlid i unit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.