Més per Menorca iniciarà les converses per a les eleccions europees L’assemblea del partit menorquinista ha decidit explorar l’opció d’una coalició amb els partits que conformaren Ara Repúbliques

Aquest matí, l’assemblea de Més per Menorca ha tractat les diverses opcions per a concórrer a les eleccions europees i ha decidit per unanimitat començar els contactes amb els diferents partits que l’any 2019 es coaligaren baix les sigles Ara Repúbliques.

Cal recordar que el partit menorquinista forma part de l’Aliança Lliure Europea, que actualment compta amb 6 eurodiputats al Parlament Europeu. Des de les files de Més per Menorca consideren imprescindible que les reivindicacions menorquines arribin a Europa, ja que moltes de les decisions que allí es prenen afecten directament als ciutadans i ciutadanes de l’illa. En aquest sentit, Més per Menorca considera que la col·laboració dels eurodiputats de l’ALE ha estat molt beneficiosa per als interessos de Menorca.

A partir d’ara, la direcció del partit començarà les converses amb les diferents formacions polítiques que integraren Ara Repúbliques per tal de crear una nova coalició per a les eleccions del pròxim 9 de juny

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.