El Consell Insular destina 144.000 euros a la millora de les instal·lacions esportives d’Alaior Amb aquesta aportació del Consell Insular, l'Ajuntament podrà impulsar una zona d'atletisme pels diferents atletes de Lô Esport i adaptar els banys de Los Pinos per a les persones amb discapacitat

El departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports continua la seva col·laboració amb els diferents ajuntaments de Menorca per a la millora i el manteniment de les instal·lacions esportives municipals durant el bienni 2023-2024.

Per aquest motiu, el Consell Insular de Menorca ha signat un conveni amb l’Ajuntament d’Alaior per a l’aportació de 144.000 euros per a la millora i manteniment de zones esportives del municipi. “L’objectiu és promoure la pràctica esportiva segura, accessible per a tothom i sostenible al municipi”, explica el conseller de Cultura, Joventut, Educació i Esports de Menorca, Joan Pons.

De l’aportació compromesa, 45.000 euros es destinaran al Camp Municipal de futbol de Los Pinos per a la correcta adaptació dels serveis públics per a les persones amb discapacitat. A més, s’invertiran 44.000 euros al Poliesportiu Municipal d’Alaior per la instal·lació de dos marcadors nous, així com 6.000 euros per a la reforma del magatzem i 15.000 euros per a la instal·lació de grades noves i mòbils. Els 34.000 euros restants estipulats al conveni aniran destinats a una zona d’atletisme, al costat també del Poliesportiu, amb tartan d’atletisme i instal·lacions i material de salt horitzontal.

“Des del departament d’Esports del Consell Insular de Menorca estem molt contents d’aportar aquesta quantitat per a la millora de les instal·lacions a Alaior. Sobretot, volem destacar que amb aquesta aportació l’Ajuntament podrà impulsar una zona d’atletisme, ja que les qualitats dels atletes de Lô Esport, que estan competint a 2ª Divisió A en categoria masculina i a 2ª Divisió B en categoria femenina, es mereixen unes instal·lacions que els permetin entrenar millor i fomentar l’atletisme entre els joves del poble”, indica el conseller.

D’aquesta manera, el Consell Insular de Menorca segueix les premisses marcades en el conveni aprovat l’octubre de 2023 i que marca col·laborar amb els ajuntaments de Menorca per a millorar les instal·lacions i fomentar la pràctica esportiva adequada, segura i amb garanties per a tots els públics.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.