Es Mercadal repinta les marques vials dels aparcaments i reforça la senyalització vertical dels nuclis urbans costaners

L’Ajuntament des Mercadal ha començat amb les tasques de repintar les marques vials de les diferents places d’aparcament dels nuclis urbans costaners del municipi, així com els passos de zebra, les zones de les parades d’autobús i les línies grogues. També s’està reforçant la senyalització vertical.

El pas del temps i l’ús intensiu que s’ha donat a aquests punts han provocat que s’hagin esborrat les marques viàries en moltes zones, cosa que ha donat lloc a situacions irregulars que l’Ajuntament vol corregir.

La brigada també treballa en la reparació dels parcs infantils: reparen les llenyes que falten, donen vernís i reparen els tobogans amb fibra atès el mal estat en què es troben.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.