Inici d’un projecte de millora a l’escorxador municipal El «projecte de millora del sistema de tractament de la sang de l'escorxador municipal» compte amb un pressupost d'execució de 175.027,29 €

Foto: Antxón Castresana©

Durant la passada Junta de Govern, es va aprovar la declaració i inici de l’expedient de contractació de les obres del «projecte de millora del sistema de tractament de la sang de l’escorxador municipal». 

Va ser a finals de 2023 quan es va aprovar l’expedient de despesa relatiu a una subvenció a favor de l’Ajuntament de Ciutadella pel finançament de les actuacions necessàries per al sanejament de les aigües residuals de l’escorxador municipal de Ciutadella. I, d’acord amb una esmena posterior, es va acordar ampliar el termini d’execució d’aquestes activitats fins al 31 de desembre de 2024.

Així, després de subscriure’s l’informe tècnic de necessitat amb data 24 de gener, es van iniciar els tràmits necessaris per a l’aprovació de l’expedient de contractació de les obres del «Projecte de millora del sistema de tractament de la sang de l’escorxador municipal», redactat el passat setembre.

En concret, aquestes obres comprenen cinc grans aparats consistents en treballs previs com el replanteig de les actuacions, sanejar la zona d’actuació, principalment on aniran ubicats els dipòsits de recepció de la sang soterrats, moviments de terres, obra civil i la instal·lació d’equips (dipòsits d’emmagatzematge de la sang, d’una bomba peristàltica, un sensor de nivell, un coagulador de sang, una caldera de vapor i un sistema de tractament d’olors).

Posteriorment, un cop realitzada la instal·lació dels equips corresponents, s’ha de realitzar la canalització que connecti dits equips i que permetin la correcta circulació dels elements que configuren el procés.

El contracte menor de servei per aquest projecte de millora es va adjudicar a l’empresa M2 AMBIENT SOLUTIONS S.L. amb un pressupost d’execució per contracte de 175.027,29 € (IVA inclòs).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.