Aprovada per unanimitat al Parlament la proposta de Sebastià Mesquida per instar el Govern a agilitzar els projectes dels jutjats de Ciutadella i la comissaria de Policia Nacional de Maó

El Parlament de les Illes Balears, durant la Comissió d’Afers Institucionals i Generals, ha aprovat per unanimitat la proposta del Partit Popular defensada pel diputat Sebastià Mesquida per instar el Govern a agilitzar els projectes dels nous jutjats de Ciutadella i la nova comissaria de Policia Nacional a Maó.

Durant la seva intervenció, Mesquida ha destacat que “el dèficit d´inversions en infraestructures per part del Govern de l´Estat al´illa de Menorca s´ha anat agreujant durant els últims anys i està afectant de forma molt negativa la tasca dels servidors públics que desenvolupen la seva tasca a la illa. Són especialment preocupants les demores que es van produint en el cas de dues de les inversions més reclamades pels administrats, com són els nous jutjats de Ciutadella i la nova comissaria de la Policia Nacional a Maó”.

A més, ha ressaltat que “les actuals dependències es troben en un estat de franc deteriorament i obsolescència, per la qual cosa la utilitat pública de la seva comesa fa que no es pugui demorar més temps la seva execució”.

Per això, tots els grups del Parlament han acordat instar el Govern central a fixar un calendari que permeti la licitació i fixar una reserva de la dotació econòmica als Pressupostos Generals de l’Estat del 2024, a fi de garantir la total execució d’aquestes noves infraestructures en el termini més breu possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.