La Xarxa de Biblioteques de Menorca obre una contractació menor per a dur a terme el servei «Acompanyament digital»

La Xarxa de Biblioteques de Menorca (XBM) ofereix des del 2020 el servei «Acompanyament digital» a les biblioteques públiques, un programa d’alfabetització informacional i d’inclusió social dirigit a la ciutadania i a totes aquelles persones que necessiten un suport o acompanyament en la realització de tasques digitals o amb la utilització de les eines tecnològiques i informàtiques.

Aquest programa té per objectiu ajudar les persones que ho sol·liciten i, a la vegada, capacitar-les en els processos i les eines per combatre la bretxa digital existent entre la societat menorquina. La consolidació i acceptació per part de la ciutadania, així com la satisfacció del personal de la Xarxa fan que des del Servei Coordinador de Biblioteques sigui imprescindible la continuïtat d’un programa externalitzat, atesa l’especialització i la dedicació que requereix.

Per aquest motiu, des del Servei de Patrimoni documental i biblioteques del Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca s’obre una oferta de contracte menor per a prestar aquest servei «Acompanyament digital» durant un període de 12 mesos i amb un pressupost màxim de 14.999€ (+IVA).

Les condicions d’aquest contracte menor es troben publicades al taulell d’edictes del Consell Insular de Menorca, que trobareu en aquest enllaç: https://www.cime.es/Tauler/ObrirEdicteExp.aspx?Ig=FC02EA17-EAF3-425D-A6DD-10C8045B32E1

Les persones interessades en aquest contracte menor poden presentar les seves propostes a través de la carpeta ciutadana fins al 15 de febrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.