El bosc envaeix Ciutadella

Itziar Lecea / Ciutadella – Les preparacions per Carnaval que es celebra aquest cap de setmana a Ciutadella ja fa dies que avancen. I Ses Voltes s’han convertit en un petit bosc on s’hi poden veure bolets, fades, esquirols i els tres porquets, temorosos de què el llop rodi a prop. La temàtica, que un any més ha confeccionat l’Escola Municipal d’Art, convida a mesclar-se entre els éssers fantàstics que poblen les arbredes de la imaginació.

Les activitats comencen demà, divendres, amb la rua escolar, de 11h a 14h, amb la participació dels centres infantils del municipi. A les 18:30h, a la Plaça nova, hi haurà animació infantil amb la mascota Sam, a càrrec de Ritmo Menorca. A la mateixa ubicació, a les 19:30h, hi haurà actuació musical del grup Pinyeta Pinyol, a les 21:30h serà Suc i Sopes i a les 23:30h, per tancar la festa, sonarà el grup Black Pearl.

Dissabte, a les 11h del matí a la placeta de des Be, tindrà lloc un taller de màscares de carnaval, amb Pedro Faner Taller Creatiu i l’Associació Xoc i Joc, que serà gratuït i per públic familiar.

Pel que fa a la desfilada, serà diumenge dia 11 de febrer de 2024 a les 17.30 h des de la plaça des Born, just davant l’Ajuntament. Els participants, confirmats per ara una disfressa individual, dues comparses i quatre carrosses, es repartiran els premis, que enguany pugen fins a més de 2.000€.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.