Air Nostrum llança una promoció exprés a interbalear des de 15,30 euros l’anada i tornada Els no residents poden volar entre els tres aeroports insulars des de 48 euros l'anada i la tornada

Air Nostrum, l’aerolínia franquiciada d’Iberia per a vols regionals, llança demà divendres una campanya promocional exprés de només quatre dies per a les rutes interinsulars de les Balears. Els preus comencen a 15,03 euros per a les connexions entre Mallorca i Eivissa i Menorca. Per al vol entre Eivissa i Menorca els preus promocionals comencen a 19,58 euros.

La nova promoció ‘Vola a Primavera’ té un període de venda de només quatre dies des d’avui divendres dia 9 a les 00:00 fins al dilluns 12 a les 23:59. 96 hores d’oferta exprés per viatjar entre el 5 de març i el 16 de juny de 2024 que és l’última data en què es pot comprar el vol de tornada. Les places són limitades. Els bitllets es poden comprar a www.iberia.com i en agències de viatges.

Els no residents també comptaran amb ofertes molt avantatjoses durant aquests quatre dies de promoció. Els preus en els vols que surten de Mallorca i van a Menorca i Eivissa comencen en 48 euros l’anada i tornada. Mentre que per a la connexió directa Eivissa-Menorca la promoció comença als 66 euros per als no residents.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.