La celebració de La Candelera reuneix més de 70 electricistes i acompanyants al restaurant Es Nàutic

Divendres passat, 2 de febrer, l’associació ASEIME amb la col·laboració d’Antonio Cabot Fornés va reunir a Ciutadella més de 70 instal·ladors d’electricitat i acompanyants per celebrar la Candelera, patrona del gremi.

Es van reunir a Es Nàutic, en un sopar i espectacle en què no va faltar detall.

El president d’ASEIME, Ricardo Lluch, va voler tenir unes paraules d’agraïment a tots els socis assistents, acompanyants i convidats per ser-hi un any més, donant suport a l’associació i al sector. Així mateix, va voler reconèixer la tasca activa realitzada per Antonio Cabot Fornés a l’organització d’aquest acte.

Finalment, es va lliurar una placa de reconeixement als dos socis que es van jubilar l’any passat, Lorenzo Martín Miró i Héctor Coll García, després de tota una vida de dedicació al sector. Així mateix, també s’ha lliurat un distintiu d’agraïment al patrocinador Antonio Cabot Fornés.

Posteriorment, els assistents van poder gaudir d’una estona d’humor amb el monologuista insular Dani Morlà, a qui va seguir el mag Eduardo de la Vara amb diferents números que van fer participar activament el públic.

Com a colofó, ASEIME i Antonio Cabot van sortejar un viatge valorat en més de 600 € entre els assistents.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.