Petita crònica teatral

Raymonde Calbo Laffitte – Des de la meva butaca de la sala gran del teatre Principal de Palma, vaig gaudir el passat divendres de l’obra teatral “Barba Rossa”. Es tractava de la novel·la del mateix títol, de l’escriptor de Ferreries anomenat Joan Pons, i adaptada a  l’escenari  per  “La Trup”. L’obra va acompanyada d’un equip format per persones molt qualificades. La direcció, la interpretació, l’escenografia i vestuari, la composició i direcció musical, el disseny d’il·luminació, els dibuixos i vídeos, la confecció de titelles i la participació d’un estudiant en pràctiques van  semblar-me del tot esplèndides . Es notava la petjada d’un treball tenaç, rigorós i ben polit  amb una coordinació i sincronització remarcables. El muntatge d’aquest espectacle és senzill, modern, fresc, àgil,  ple de colors i d’una gran originalitat  que el fan molt atractiu. M’ha agradat especialment  la destresa emprada per manejar un  cavall que no era més que el tronc d’un arbre caracteritzat. Quina meravella i quin  enginy!

Un espectacle d’una gran qualitat del tot recomanable que acaba amb un petit col·loqui on  l’autor, els actors i el director deixen la paraula  al públic per a què pugui aclarir qualsevol dubte sobre aquesta obra.

Enhorabona per fer de Menorca, amb aquesta adaptació d’una novel·la, ambaixadora de l’art teatral. És la meva modesta opinió!

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.