El departament de Mobilitat avança i amplia el funcionament de línies d’autobús estivals per la temporada turística Des d'aquest dijous es reactiven les línies 61, 65 i 92

bus

El departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca amplia i anticipa diverses línies d’autobús estivals davant l’avançament de la temporada turística.

D’aquesta manera, a partir d’aquest dijous, 15 de febrer, entren en funcionament les línies 61, 65 i 92. És quasi tres mesos abans de l’habitual, ja que normalment comencen el maig.

La línia 61 comprèn el tram de Ciutadella-Cala Blanes-Delfines-Cala Forcat-Ciutadella, i a partir d’aquest dijous hi haurà 11 freqüències de dilluns a divendres des de les 7 del matí fins a les 20 del vespre i 9 freqüències els caps de setmana i dies festius des de les 8 del matí fins a les 20 del vespre, tots començant des de la Plaça dels Pins i retornant a aquesta ubicació.

La línia 65 comprèn el tram de Ciutadella-Caleta-Cala Bosch-Son Xoriguer, amb 9 disponibilitats horàries pels passatgers des de les 7.35 fins a les 20.35 de dilluns a divendres i amb 7 rutes disponibles des de les 8.35 fins a les 20.35 els caps de setmana i festius.

Finalment, la línia 92, que va des de Maó-Sant Lluís-Punta Prima-Sant Lluís- Maó, està composta per 4 freqüències a les 9:30, 12:30, 16:30 i 19:30 de dilluns a dissabte, i a les 9:30 i 12:30 els diumenges i festius, tots començant des de l’Estació d’autobusos de Maó i retornant a ella. Vinculada amb la L92, la línia 03, que va des de Maó-Sant Lluís, també veurà modificats i ampliats els seus horaris a partir d’aquest dijous, augmentant algunes freqüències els diumenges i festius.

El conseller de Mobilitat, Juan Manuel Delgado, valora molt positivament aquest increment de transport públic. “S’ha avançat i reobert el servei de transport públic per a donar resposta a la demanda anticipada de la temporada turística de l’IMSERSO. D’aquesta manera, tots els visitants podran tenir un fàcil accés i una senzilla mobilitat per l’illa amb aquestes rutes que passen per les urbanitzacions on els hotels ja han obert i, a més, fomentam el turisme sostenible i segur”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.