El dramaturg David Desola ofereix una master class gratuïta avui dijous a Maó L’acte, que tindrà lloc a la Biblioteca Pública de Maó a les 18 hores, comptarà amb el guanyador del Premi Lope de Vega i nominat als premis Goya i Gaudí per "El hoyo"

El dramaturg, guionista i escriptor, entre altres arts, David Desola oferirà avui dijous, a partir de les 18 hores, una master class gratuïta i oberta a tothom a la Biblioteca Pública de Maó sobre la preparació de guions. L’esdeveniment, que organitza l’Associació Menorca Illa Audiovisual sota el conveni amb la Fundació Foment del Turisme de Menorca i Menorca Film Commission, oferirà la possibilitat a la societat menorquina de conèixer de primera mà com treballa Desola, guanyador del Premi Lope de Vega, entre altres, a més de nominat als premis Goya i Gaudí per la pel·lícula “El hoyo”.

Desola, que ha escrit 15 obres teatrals, compartirà amb els assistents alguns consells i aspectes a tenir en compte en el moment de la creació d’un guió. El seu últim gran èxit va ser una de les pel·lícules que més van impactar el 2020, “El hoyo”, un dels primers fenòmens a Netflix d’aquest país i que ha rebut premis internacionals. 

L’esdeveniment està obert a totes les persones que vulguin assistir a un acte que pretén acostar la forma de treballar dels guionistes, de la mà d’un dels autors més reconeguts dels últims temps tant a la petita pantalla com sobre els escenaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.