El PSOE Alaior demana a l’Ajuntament d’Alaior que tanqui les dutxes i rentapeus de Son Bou i Cala en Porter durant els mesos de màxima afluència turística Demana la implicació del consistori amb un consum d'aigua responsable i conscient

El PSOE Alaior presentarà una moció en el plenari del mes de març per demanar a l’Ajuntament d’Alaior que tanqui les dutxes i els rentapeus instal·lats a les platges municipals d’Alaior, especialement durant els mesos de més afluència turística, per tal d’evitar fuites d’aigua desmesurades. El portaveu del grup municipal, Toni Mir, ha reforçat aquesta idea manifestant que “les administracions locals han de prendre mesures decidides per evitar el malbaratament d’aigua”.

A més, també és important “engegar campanyes de conscienciació ciutadana de la situació que vivim a nivell global. El consum de l’aigua ha de ser més responsable i conscient, sobretot durant l’estiu que és quan es produeix un augment del seu consum”, ha afegit el socialista. De fet, “les darreres dades indiquen que els aqüífers de Menorca estan disminuint la seva capacitat i que la manca de pluges accelera les conseqüències negatives cap el camp, entre d’altres”.

Per tant, el PSOE Alaior, a través de la moció, demana al consistori que, per una banda, engegi campanyes de conscienciació ciutadana per demanar un ús responsable de l’aigua a tots els nivells i d’acord amb la situació actual que pateix el planeta. Per l’altra, col·locar cartells informatius per tal d’explicar la necessitat de reduir el consum de l’aigua a les dutxes i rentapeus instal·lats a les platges de Son Bou i Cala en Porter, així com el d’oferir alternatives més adients.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.