Es Mercadal amplia l’horari d’obertura al públic de les biblioteques des Mercadal i Fornells

L’Ajuntament des Mercadal amplia l’horari d’obertura al públic de les biblioteques des Mercadal i Fornells a partir del pròxim 19 de febrer del 2024.

D’aquesta forma, el nou horari de la Biblioteca des Mercadal és de dilluns a divendres de 16 h a 20 h, i els dimarts, dimecres i divendres també estarà obert en horari de matins: de 9 h a 13 h. Així, es passarà d’estar obert 28 hores setmanals a 32. No obstant açò, es preveu que a partir del mes de setembre la Biblioteca des Mercadal obrirà, de dilluns a divendres, tant els matins com els capvespres de 9 h a 13 h i de 16 h a 20 h.

Per la seva part, la Biblioteca de Fornells obrirà de dilluns a divendres de 16 h a 19 h. D’aquesta forma, la Biblioteca obrirà cada dia, i ampliarà així l’horari 5 hores setmanals més.

Amb l’ampliació dels horaris, que entra en vigor a partir del 19 de febrer, es dona resposta a la demanda per part dels usuaris de les dues biblioteques del municipi, que anaven reclamant més hores d’obertura dels dos espais municipals, i açò ha estat possible gràcies a l’increment de la jornada laboral del personal de les dues biblioteques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.