Inici del programa SOIB Reactiva a Ciutadella Es contractaran quatre persones per fer tasques de suport als centres d’educació infantil de titularitat municipal, durant 6 mesos

El Patronat Municipal d’Escoles Infantils de Ciutadella, ha iniciat el programa SOIB reactiva 2023 amb la contractació de 4 persones per fer tasques de suport als centres d’educació infantil de titularitat municipal, durant 6 mesos.

Aquestes 4 persones ajudaran a les escoles infantils municipals en aquest hivern amb les moltes tasques addicionals que s’han assignat als centres d’educació infantil a causa de la aplicació de la LOMLOE la intenció d’aquest projecte és ajudar als centres i les famílies per poder complir totes les tasques addicionals que s’han de realitzar durant aquest curs escolar per poder aconseguir aplicar la nova normativa educativa aprovada.

S’han contractat 4 persones de línia 2, persones de 30 anys o més i desocupades de llarga duració, per efectua aquestes tasques.

Aquest projecte està promogut pel SOIB i ha comptat amb el finançament del Fons Social Europeu Plus (FSE +) per un import de 45.995,72 €.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.