Obert el termini per a les entitats que vulguin participar de la tradicional “crema des bujots”

Tindrà lloc el dia de Pasqua: dia 31 de març a les 12 hores i l’Ajuntament de Ciutadella ha obert el termini del 12 al 23 de febrer per presentar les sol·licituds.

L’Ajuntament fa una crida a les entitats que enguany vulguin prendre part en la tradició

de la “crema des bujots”, que tindrà lloc el dia de Pasqua: dia 31 de març a les 12 hores.

Com els anys anteriors, les entitats organitzadores han de vigilar que el públic assistent no s’aproximi a la zona del bujot, deixant una zona de 15 metres de radi com a mínim, on no hi podrà haver cap mena de públic. S’ha de marcar el centre de la zona per la ubicació del bujot i el perímetre es delimitarà amb tanques de protecció.

L’organització haurà de seguir en tot moment les indicacions concretes que puguin rebre de les autoritats o dels seus agents, amb l’objectiu de mantenir el bon ordre i seguretat de l’esdeveniment.

Les entitats que estiguin interessades a organitzar-ho han de presentar el formulari de declaració  responsable mitjançant una instància genèrica i adjuntar una memòria descriptiva que inclogui croquis i plànol de situació de l’activitat, detall i quantitat del material emprat homologat.

L’Ajuntament de Ciutadella ha obert el termini del 12 al 23 de febrer per presentar les sol·licituds. El formulari es pot descarregar des del web municipal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.