ASTRAME celebra la seva assemblea general L'Associació va voler distingir Isidro Bellota després de la jubilació

Divendres passat, 16 de febrer, es va celebrar l’Assemblea General Ordinària d’ASTRAME, que va tenir lloc a l’Hotel-Restaurant Jeni des Mercadal.

A l’Assemblea, a més de tractar els assumptes protocol·laris de l’associació, es van aprovar els comptes amb un resultat positiu havent tancat l’any 2023 amb superàvit, i es va aprovar el pressupost per a aquest any 2024.

Es van plantejar alguns temes de formació d’interès per a tot el sector del transport i també es van poder acordar una sèrie de reivindicacions per plantejar l’administració competent en matèria de transport.

Es va aprofitar l’ocasió per celebrar un animat sopar de companyonia entre els membres de l’Associació.

Així mateix, ASTRAME va voler agrair a Isidro Bellota, després de jubilar-se, la dedicació prestada a l’associació i al sector del transport de Menorca en general, fent-li entrega d’un obsequi i arrencant un aplaudiment entre els companys. Pren el relleu com a vocal Catín Arguimbau, consellera delegada del Grup Torres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.