Dijous 22, taula sobre la diversificació econòmica de Menorca

Les possibilitats de diversificar l’economia de Menorca, per tal de no continuar creixent en la dependència turística de l’illa, serà el tema que es debatrà a la pròxima taula rodona del cicle Menorca cap on anem, que organitzen conjuntament l’Ateneu de Maó, Menorca Preservation i el GOB.

En aquest cas, es comptarà amb el testimoni de Jesús Vidal, empresari amb trajectòria familiar al món de bijuteria i creador d’una marca amb centenars de punts de venda fora de l’illa, Alex Villeira, representant d’una exitosa empresa menorquina que ofereix serveis informàtics a nivell mundial, i Josep Catà, propietari de terres de producció agrícola amb projectes d’ampliació a Menorca.

Els tres casos mostren experiències d’èxit fora de l’economia turística menorquina i serviran per obrir un debat on després pot participar el públic assistent.

La taula rodona és a l’Ateneu, a les 19.30 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.