El PP denuncia l’oportunisme de Més Per Menorca amb el PNL sobre salut mental

El Partit Popular ha recordat avui Més per Menorca, durant el debat al Parlament balear del seu PNL en matèria de salut mental a Menorca, que durant els últims vuit anys, quan donaven suport al Govern d’Armengol, no presentessin i demanessin més dotació de personal i infraestructures per a salut mental, i ara que governa el PP sí.

Així mateix, el PP també els ha retret que votessin en contra d’una proposta dels populars en l’anterior legislatura en relació al dotar de més finançament l’estratègia de salut mental 2016-2022.

Jordi López Ravanals, diputat de Menorca al Parlament balear, considera que “això és una prova de l’oportunisme de MÉS, que en els darrers 8 anys no va demanar res a Armengol, però ara que governa el PP sí. Ara hi ha moltes necessitats que fa 7 mesos no n’hi havia? ”.

López Ravanals ha destacat que “mentre que en els darrers 8 anys hi ha hagut molt màrqueting i poca gestió en matèria de salut mental, ara, per al Govern del PP de Marga Prohens sí que és una prioritat”.

En aquest sentit, ha recordat que el Govern del PP ha declarat les places dʻespecialistes de Menorca de difícil cobertura, ha creat la primera Direcció General de Salut Mental, augmentant el pressupost de 3 a 5 milions, cosa que permetrà la contractació de 48 nous professionals. Concretament, per a Menorca ja hi ha pressupostades per al 2024 dues noves places de psicòlegs i una de psiquiatre.

Finalment, el diputat ha posat en valor l’anunci fet ja per part de la Conselleria d’Educació que el curs vinent s’incorporaran psicòlegs als centres educatius, reforçant plans existents però també incorporant nous professionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.