El Consell Insular de Menorca destina 145.000 euros al Club Bàsquet Menorca Aquesta xifra és un 116% superior que l'any 2023

El Consell Insular de Menorca aportarà 145.000 euros al Club Bàsquet Menorca aquest any 2024, màxim exponent del bàsquet insular i actualment a LEB Oro, segona categoria del panorama espanyol. Aquesta xifra és un 116% més gran que el passat any 2023.

Durant el darrer partit del club, el president del Club Bàsquet Menorca, Oriol Segura, va fer entrega de dues camisetes de l’equip al president del Consell Insular de Menorca, Adolfo Vilafranca, i al conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Joan Pons Torres, en agraïment per l’aposta que ha fet el Consell per l’esport d’elit i la promoció que fa el club de Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.