El Govern anuncia una major presència de l’IDI a Menorca per impulsar el teixit empresarial i industrial de l’illa

El conseller d’Empresa, Ocupació i Energia, Alejandro Sáenz de San Pedro ha viatjat avui a Menorca, acompanyat per la directora general d’Indústria i Polígons Industrials, Ingrid de la fuente, per visitar el Laboratori per a la Recerca i el Foment de la Qualitat PIMELAB, centre tecnològic promogut per PIME Menorca per impulsar la modernització del teixit empresarial i industrial de l’illa.

En el marc d’aquesta visita, durant una reunió amb el Consell Executiu del centre, el conseller ha anunciat que el Govern balear incrementarà i reforçarà la presència de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI) a l’illa amb l’objectiu d’incentivar el desenvolupament, la modernització i l’estabilitat d’empreses i indústries menorquines.

«Donarem més suport a tot el sector empresarial i impulsarem el teixit industrial de Menorca incrementant la presència de l’IDI a l’illa. Ho farem ampliant i millorant els seus serveis i les seves infraestructures en el procés, ja en marxa, de la reestructuració i reorganització de l’IDI en el que serà l’Agència de Desenvolupament Regional de les illes», ha explicat Sáenz de San Pedro.

Durant la trobada amb els representants de PIME Menorca també s’han tractat i analitzat altres temes de competència de la conselleria com el desenvolupament de la nova Llei de Polígons, ja en marxa; les necessitats específiques detectades a l’illa quant a formació professional i ocupacional; llocs de treball de difícil cobertura, o el foment de la incorporació de joves al mercat laboral en l’àmbit dels sectors tradicionals.

Sobre aquest aspecte, ha comentat el conseller, «estam treballant des del SOIB per detectar quines són las professions amb major demanda de professionals en llocs de treball de difícil cobertura amb l’objectiu de convocar formacions específiques que donin resposta a aquestes necessitats, i alhora impulsar el mercat laboral i fomentar una ocupació estable a les Illes Balears».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.