El nou Centre de Salut d’Alaior compta amb una inversió prevista de 8,5 milions d’euros

El batle d’Alaior, José Luis Benejam, i tot l’Equip de Govern, s’han reunit amb el director general d’IB-Salut, Javier Ureña, i altres membres de l’àrea de Salut a les Illes Balears, entre ells, els responsables d’Infraestructures, RR.HH., Coordinació, i l’Àrea de Salut de Menorca, per tractar tot el referent a la construcció del nou Centre de Salut d’Alaior.

El passat gener el Govern de les Illes Balears va aprovar l’acceptació de la cessió dels terrenys, feta per l’Ajuntament, destinats a la construcció d’aquest nou centre sanitari, a ubicar a una zona de gran accessibilitat, a on a més, en breu es construirà el nou Centre de Dia i en un futur,  un segon geriàtric a sumar a l’actual.

El batle d’Alaior, José Luis Benejam, ha manifestat que «s’està plantejant aquest projecte amb la finalitat de què compti amb el més ampli ventall de serveis com proves diagnòstiques, especialitats, radiologia i ecografia, fisioteràpia o salut mental, a més d’un gran aparcament. El que es pretén és millorar l’assistència sanitària que reben els veïns del centre de l’illa i les condicions de feina dels professionals que hi treballen».

El batle ha traslladat al director general la necessitat de comptar amb el nou equipament amb urgència, donades les limitacions de l’actual centre.

Per altra banda, el director d’IB-Salut, Javier Ureña, ha dit que «el projecte compta amb una previsió d’inversió d’uns 8,5 milions d’euros. Es preveu que d’aquí a dos anys i mig aproximadament, l’obra hagi conclòs. El primer que s’ha de fer és convocar un concurs d’idees per seleccionar el millor projecte executiu possible, que respongui a les necessitats actuals i futures».

Ajuntament i Govern han valorat de manera satisfactòria la celebració d’aquesta trobada  que defineix el full de ruta a seguir per fer possible l’existència del nou Centre de Salut a Alaior.

Els responsables municipals i de la salut pública balear s’han reunit primer a l’Ajuntament, per després visitar el Centre d’Es Banyer i posteriorment dirigir-se als terrenys a on s’ubicarà la nova infraestructura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.