Gin Xoriguer a Osaka

Ahir, dimarts, 20 de febrer, el reconegut cuiner i xef menorquí José María Borrás, del restaurant Santa Mariana, va publicar en la xarxa social d’Instagram (@josemb4), una troballa curiosa feta durant el seu viatge pel Japó.

Trobant-se ja a Osaka, el jove xef va visitar un restaurant de la zona en el qual van poder consumir Gin Xoriguer. Com el mateix Borrás publicava, segons el cocteler i propietari de l’establiment, “és una de les ginebres més cercades i venudes de la nostra cocteleria”.

Una vegada més, la gastronomia menorquina viatja arreu del món, demostrant el nostre segell identitari i diferenciat.

Captura de la història compartia a través d’Instagram, on Borrás ens mostra la botella de Gin Xoriguer.
Captura del vídeo compartit a través d’Instagram, on Borrás ens mostra la botella de Gin Xoriguer, assenyalant la ubicació, Osaka.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.