La Cova de S’Aigua i les seves primeres visites de 2024

La Cova de S’Aigua ja ha rebut els seus primers visitants de 2024. Els encarregats d’obrir la temporada van ser els directors dels hotels Sagitari i Almirant Farragut, Sebastià Triay Fayas i Salvador Ábalos, així com la subdirectora, Corín Triay, que van acompanyar la directora insular de Promoció Turística, Begoña Mercadal, en la primera visita oficial de la temporada. Després, dos grups de turistes del programa de la IMSERSO, van completar una primera jornada molt animada i marcada pel bon temps. 

A primera hora del matí, la popular cova situada a Cala Blana va obrir les seves portes perquè els directius de dos dels hotels que ja tenen les seves portes obertes per acollir als turistes del programa de l’Institut de Majors i Serveis Socials, poguessin gaudir i conèixer de primera mà un dels atractius turístics de l’illa en una visita guiada pels seus més de 2.500 metres d’instal·lació.

Després de la primera visita, en la qual van poder comprovar de primera mà els treballs d’adequació de la instal·lació que han permès per primera vegada obrir la cova al mes de febrer i com a reclam de desestacionalització, va ser el torn de dos grups de turistes de la IMSERSO que també van quedar meravellats amb l’enclavament màgic i el fet que estigui en una zona urbana.

Les entrades ja es poden reservar i comprar a la web de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, www.menorca.es, on també es pot consultar l’horari de les visites i els idiomes en què es fan, així com de la taquilla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.