La Policia Nacional deté a Ciutadella un home per un altre robatori amb força comès temps enrere El presumpte autor estava actualment a la presó preventiva per altres fets comesos de naturalesa similar

Agents de la Policia Nacional a Ciutadella han detingut un home espanyol de 35 anys d’edat, reincident, el qual es troba a la presó preventiva.

Els fets van passar el passat 30 de novembre de 2023, en un xalet de la urbanització de Calan Blanes, de Ciutadella, moment en què estava tenint lloc una onada de robatoris amb força a diversos xalets, i un home va sostreure diversos estris així com un terminal mòbil.

Aquest individu ja va ser detingut per diversos robatoris amb força que van tenir lloc per aquelles dates, però ha estat ara quan ha quedat aclarit un altre fet delictiu gràcies a la recepció de l’informe pericial sol·licitat per Ciutadella del terminal mòbil. Aquesta prova ha estat determinant per aclarir un robatori amb força que havia quedat pendent.

El terminal mòbil analitzat ha estat la prova fonamental en què s’han basat els investigadors per aclarir aquest fet delictiu.

Aquest nou fet delictiu imputat se suma ja a les gairebé les 50 detencions que tenia al seu historial criminal per fets de naturalesa similar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.