L’Ajuntament de Ciutadella obre a la ciutadania més de 300 places noves d’aparcament L'aparcament de Dalt sa Quintana té una capacitat per a 292 cotxes, 27 motos, 6 motos grans

Aquesta setmana s’obrirà un ampli espai d’aparcament, llargament demandat per la ciutadania i visitants, l’aparcament de Dalt sa Quintana.

Les obres van començar el passat dia 20 d’octubre i han finalitzat aquest dimecres, encara que ahir s’estaven finalitzant les tasques de senyalització horitzontal. L’empresa adjudicatària és Antonio y Diego SA, que ha executat les millores per un import de 325.585,46 € (IVA inclòs).

L’aparcament té una capacitat per a 292 cotxes, 27 motos i 6 motos grans. Això són 50 places més que les projectades inicialment. Aquest resultat augmenta considerablement la capacitat global d’aparcament al nucli urbà de Ciutadella.

Fou a principis de l’any 2000, quan l’ens Ports de les Illes Balears, va construir l’aparcament provisional de Dalt sa Quintana, situat entre la Ronda Nord, el Camí de sa Farola i el carrer Ciutat d’Alguer, per donar servei als usuaris de l’antiga Estació Marítima del port que llavors estava en funcionament.

Es va destinar una superfície aproximada de 4.800 m² de la parcel·la per a l’ús d’aparcament. Posteriorment, l’Ajuntament de Ciutadella, en data 14 de setembre de 2022 va aprovar definitivament el “Projecte d’aparcament provisional a Dalt sa Quintana i carrer Ciutat d’Alguer”.

Totes les obres projectades s’han desenvolupat dins de terrenys de domini públic, pertanyents al terme municipal de Ciutadella i no s’han produït afeccions a cap propietat privada. Per tant, no s’ha hagut d’executar cap expropiació, i l’ocupació temporal de les obres s’ha limitat a l’ocupació de part de les superfícies dels carrers objecte de projecte o adjacents.

En conseqüència, donada la titularitat pública dels terrenys on s’han fet les obres projectades, no hi ha hagut cap import econòmic destinat a expropiacions o restitució de drets reals i servituds.

One Comment on “L’Ajuntament de Ciutadella obre a la ciutadania més de 300 places noves d’aparcament L'aparcament de Dalt sa Quintana té una capacitat per a 292 cotxes, 27 motos, 6 motos grans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.