Trobada solidària de penyes de Ciutadella Partits entre les penyes i una paella entre els assistents, al camp municipal de Sant Antoni, el pròxim 1 de març

D’esquerra a dreta: Esperança Juaneda, presidenta de l’Atlètic Ciutadella; Juanjo Lorento, president de la Penya Madridista;
Charly Gener, president de la Penya Barcelonista; i David Fener, president de la Penya Bray Wanderers. Foto: Martí Pons.

Miriam Triay / Ciutadella – El dia de les Illes Balears, la penya Bray Wanderers ha organitzat una trobada solidària entre penyes, per poder-se donar a conèixer, fer pinya i, alhora, aconseguir recaptar diners per a una bona causa. En aquest cas, a favor d’Aspanob.

Les penyes que hi assistiran seran la Penya Barcelonista, la Penya Madridista, i la Penya Mallorquinista juntament amb els veterans de l’Atlètic de Ciutadella. Com bé ens conten des de Bray Wanderers: “Nosaltres vam néixer fa poc més d’un any i mig, i ens feia ganes presentar-nos a la resta de penyes de Ciutadella. Per açò, vam trobar que l’ideal era organitzar una trobada. I, quina millor manera de fer-ho, que compartint-ho amb tothom qui vulgui, i recaptant diners per a una bona causa?”.

Aquest acte consistirà en, a partir de les 10:30h del matí, jugar una sèrie de partits entre les diferents penyes assistents. I, després, a partir de les 13h, gaudir, tots junts, d’una paella.

Així, i el dia en què celebram la germanor entre illes, les penyes d’un mateix municipi s’ajuntaran, per ajudar a l’associació sense ànim de lucre Aspanob. Alhora que es disfruta d’un matí entre companys, d’un dinar entre amics, i d’una rifa entre participants. Aquesta darrera amb la col·laboració d’empreses com productors Boskiba, restaurant La Guitarra, cafeteria-bar Bananas, i Martí Pons Fotografies, encarregats d’entregar diversos objectes per a rifar, com lots de productes. A més de Migue Huguet Podologia i Limber Fit, que també col·laboren en la causa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.