Una nova policia local s’incorpora a la plantilla de l’Ajuntament des Mercadal

L’Ajuntament des Mercadal ha rebut aquesta setmana la nova policia local que acaba d’incorporar-se, com a interina, a la plantilla municipal. La nova agent arriba as Mercadal gràcies a una excedència concedida en un altre municipi de l’illa.

Amb l’arribada d’aquesta agent, la Policia Local des Mercadal compta amb dues dones d’entre els 16 components de què disposa la plantilla municipal.

Aquesta nova incorporació és la primera que realitza l’Ajuntament aquest any. El consistori té previst augmentar en 5 places més la plantilla d’agents, ja sigui a través de l’oferta d’ocupació pública de places o bé amb caràcter interí a través d’una borsa que s’obrirà en breu, per cobrir les necessitats de seguretat que requereix es Mercadal, Fornells i la resta del terme municipal. S’ha de tenir en compte que un agent de policia es va jubilar el passat setembre i que els propers mesos es preveuen dues jubilacions més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.