Ciutadella haurà d’indemnizar una dona amb 52.000 euros per una caiguda al passeig marítim

El Jutjat Contenciós número 1 de Palma ha reconegut el dret d’una dona que va tropissar amb una rajola al passeig marítim de Ciutadella a ser indemnitzada amb 52.654,91 euros més els interessos legals, per les lesions i seqüel·les patides en el sinistre.

Els fets es remunten al 18 de febrer de 2015, quan, devers les set del matí, la dona es trobava passejant al costat de dues amigues a la zona del passeig marítim de Ciutadella. De sobte, va patir una caiguda a conseqüència del mal estat de la vorera i va patir diferents lesions. Mesos més tard, el 28 de juliol, decidí presentar una reclamació, que no va ser atesa per l’Ajuntament.

El consistori defensava que no s’havia acreditat el mal estat de la vorera i que les lesions, en tot cas, no s’havien produït al lloc indicat per l’accidentada.

La dona, per la seva part, aportà el detall de l’assistència rebuda al Centre de Salut del Canal Salat i l’informe de l’alta d’hospitalització, en data de 17 de juliol de 2015, ja que va haver de ser intervinguda quirúrgicament.

A més, segons la Policia, el tram de la vorera del passeig on presumptament es produí l’accident presentava les mateixes anomalies en el moment que se’n féu l’atestat policial que les reflectides a la fotografia que la denunciant va aportar a la seva reclamació patrimonial.

Per tots aquests fets i la declaració del testimoni que va ajudar a la dona i la va trasllada al centre de salut, el tribunal considera que “ha quedat acreditat el nexe causal entre el dany causat i l’actuació o inactivitat de l’administració”. El mateix jutge recorda a la resolució que la pròpia Brigada d’Obres de l’Ajuntament va procedir a la reparació del paviment en una data posterior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.