Diada del Pensament 2024 Qui? Que? Com? Escoltes?

Foto: Escoltes de Menorca

L’Associació Diocesana d’Escoltisme – Escoltes de Menorca i l’Agrupament Escolta Sant Antoni Maria Claret, varen organitzar el passat dissabte 24 de febrer, l’acte amb motiu de la Diada del Pensament Escolta.

El lema triat Qui? Què? Com? Escoltes?, va anar relacionat amb les conclusions del treball d’investigació sociològica realitzat per Marta Coll i el seu equip per l’IME i OBSAM, sobre la implicació del jovent de Menorca a associacions de diferent àmbit.

 L’estudi deixa clar que la majoria del jovent no coneix el teixit d’associacions on podrien tenir-hi presència, i que s’ha de treballar per poder arribar, per part de les entitats, a aquest segment de la societat.

 Després de la presentació de l’estudi es va proposar als assistents fer una dinàmica que va consistir en plasmar a tres cartolines de colors, a mode de proposta, per mitjà de post-it, Com ho podem fer perquè les famílies s’impliquin?, Com motivar els joves perquè facin de cap-monitor/a, i Com podem donar a conèixer l’escoltisme?

Per acabar l’acte, es va repartir un record als agrupaments presents i també a Rafel Quintana, director insular de Joventut, al Bisbe Gerard, i a na Marta Coll. Es va aprofitar l’ocasió per fer la imposició de fulards als membres de la gestora de l’associació i també a Mn. Gerard Villalonga, bisbe de la nostra Diòcesi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.