El departament d’Esports destina 68.000 euros en ajudes als esportistes menorquins Per primera vegada, el Consell Insular de Menorca subvenciona els esportistes menorquins medallistes als IGA

Island Games 2019, Gibraltar. Foto: IGA Menorca.

El departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca assignarà un total de 68.000 euros a diferents esportistes menorquins i/o residents destacats durant la temporada 2022-2023 pels seus mèrits i èxits aconseguits.

Aquestes concessions ajuden de forma notòria a l’esportista en l’àmbit amateur i professional i fomenten l’activitat física entre els més joves de l’illa, un dels principals objectius del departament d’Esports.

“Des del Consell Insular de Menorca estem compromesos en donar suport a aquells esportistes menorquins que han destacat en competició nacional i internacional, i que duen el nom de Menorca arreu d’Espanya i del món. Enguany, com a novetat, s’ha aportat una ajuda pels esportistes menorquins d’IGA, els quals també van representar a tota una illa internacionalment i van generar grans èxits”, expressa el conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Joan Pons.

Dins el termini establert en la convocatòria d’ajuts han tingut finalment entrada al registre del Consell Insular de Menorca 52 sol·licituds, que han vist quasi totes, com en menor o major mesura, han rebut aquestes concessions que oscil·len entre els 132 i 2.969 euros per esportista, depenent de l’esport que practiquen, si és individual o col·lectiu i tots els costos que signifiquen els entrenaments, a part dels seus èxits. Esports com la vela, el windsurf, el judo, el kàrate, el ciclisme i l’atletisme són els més destacats d’entre les ajudes més grans. D’aquestes 52 sol·licituds presentades, 5 han estat denegades per mèrits no inclosos en la temporada 2022-2023.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.