“Eso no es amor” de Marina Marroquí al Principal de Maó

Marina Marroquí fa un recorregut humorístic per la societat que ens educa (televisió, música i cinema, entre altres), per treballar el pensament crític del jovent i la interiorització tòxica de l’amor romàntic.

La divulgadora i activista creu fermament en la prevenció, la formació i la sensibilització com a camins per erradicar manifestacions actuals com la violència masclista.

Al llarg d’aquesta xerrada, feta en clau de monòleg —i inspirada en el seu llibre Eso no es amor: 30 retos para trabajar la igualdad (2017) —, Marroquí narra la seva pròpia història de violència masclista: com hi va caure, com la va detectar, com en va sortir i com va superar aquesta situació. I ens dona eines per detectar, de manera precoç, aquesta manifestació.

Reconeguda com una de les 25 dones més importants de la història de la Comunitat Valenciana per les Corts Valencianes, ha rebut, també, el Premi Ana Tutor i el Premi Menina Contra la Violència de Gènere, entre altres importants reconeixements.

Públic: Dirigit a adolescents i famílies

ESO NO ES AMOR

Marina Marroquí

Dijous 7 de març · 11.00 h (escolar)
Dijous 7 de març · 19.30 hMarina Marroquí fa un recorregut humorístic per la societat que ens educa (televisió, música i cinema, entre altres), per treballar el pensament crític del jovent i la interiorització tòxica de l’amor romàntic.

Al llarg d’aquesta xerrada, feta en clau de monòleg, Marroquí narra la seva pròpia història de violència masclista: com hi va caure, com la va detectar, com en va sortir i com va superar aquesta situació. I ens dona eines per detectar, de manera precoç, aquesta manifestació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.